Welkom!

De pik van Winston bleef hard en hij dwong Inge op haar rug te gaan liggen. Ondanks dat het kutje van Inge al behoorlijk opgerekt was kostte het hem moeite om zijn pik in Inge te stoppen. De gespierde armen van Winston hielden Inge stevig bij haar borsten vast. Dat was nodig ook, want zij was zo slap als een vaatdoek en het enige wat ik hoorde was haar gekreun en het soppen van haar kutje.

Inge werd compleet uit elkaar getrokken en suf geneukt, Het ene orgasme ging over in het andere. Ze lag daar met gesloten ogen en kon iets anders dan kreunen en schreeuwen van genot. Winston en Roberto naderden wederom een hoogtepunt en alsof ze het afgesproken hadden trokken zij zich beiden gelijk terug en legde Inge op de bank. De enorme pikken hingen boven Inge en spoten allebei nog een ferme lading sperma over het uitgeputte bezwete lichaam. Mijn vrouw had laatst haar vriendin Monique zo ver gekregen dat ze met ons naar de sauna wilde gaan.

Ze was nog niet zo lang geleden gescheiden en wilde er wel eens uit. Ze wilde gaan genieten van haar vrijheid. En zo haalden we Monique die avond op en rond 18. 30 uur waren we bij de plaatselijke sauna. Tijdens het uitkleden vielen mijn ogen dan ook de hele tijd op het lichaam van Monique.

Ze was slank en had wat kleine maar wel lekkere borsten. Ze was wat jonger dan wij en had donker haar tot op de schouders. In mijn ooghoeken zag ik dat mijn vrouw haar ook van boven tot onder stond te bekijken. Als Leroy en Stanley me alles hebben uitgelegd, gaan ze weer terug naar hun eigen toestellen.

Ik heb het ondertussen wel gezien. Ik doe nog een paar pogingen met de gewichten en dan loop ik naar de douche. Ik kan weer terug naar jou. Ik hoor je harder kreunen. Volgens mij doet Leroy goed zijn best, want hij gaat je klaarneuken als ik het goed zie. Leroy heeft het ook door, want hij zet nog een tandje bij. Je tieten schudden heen en weer, wat een heerlijk gezicht. De gespierde jongen brengt je moeiteloos over het randje met zijn lange, lekkere lul. Ook al wordt je gekreun gesmoord door Stanley zijn lul, ik zie aan alles dat je heerlijk klaarkomt.

Ik gun het je, je mag genieten van deze jongens zoals jij mij laat genieten. "Ooh… Ooohhh… OOOHHH JAAA. JAAA!" kerm je uit, je komt schokkend klaar op Stanley en Leroy hun pikken, ze neuken je genadeloos klaar.

"JAAA!" blijf je kreunen, je blijft maar komen. Mijn naam is Stefano en ik ben 16 jaar oud. En dit is mijn coming out verhaal. Hij wil gewoon dat ik gelukkig ben en daar ben ik blij om.

Mijn moeder dacht er helaas heel anders over en dat doet ze nu nog steeds. In November liep de relatie met mn 2e vriendje ook stuk. In Januari dit jaar (ik was inmiddels 16) heb ik het mijn zussen verteld en die reageerden ook hartstikke positief, net als de rest van de famillie.

Helaas is de enige die er een probleem mee heeft mijn moeder. Ze denkt nu dat ze gefaald heeft als moeder enzo. En wat wij haar ook proberen in te praten, elke keer als het onderwerp ter sprake komt loopt ze gewoon weg, of ze negeert het. Ze wil het helaas (nog) niet accepteren. Maar hoe hard het ook klinkt… Ze zal het uiteindelijk toch moeten.